sâmbătă, 16 noiembrie 2013

Și rugbystele se despoaie artistic

    Componentele naționalei de rugby în șapte a Canadei au nevoie de o suplimentare de fonduri pentru pregătire, căci vor să facă o ispravă frumoasă la Olimpiada din 2016. Ca atâtea alte team-uri din varii discipline sportive, au pus și ele de-un calendar sexy, din ale cărui vânzări vor să-și finanțeze pasiunea. O parte din bani sunt direcționați, de asemenea, spre un program care le încurajează pe tinere să fie active și sănătoase.

    Sportivele sunt la a doua ispravă de gen, după ce au spart gheața în 2004. Sunt fotografii artistice, alb-negru cu o tentă sepia, departe de a fi obscene.

     Rugbyste sexy? s-ar putea mira necunoscătorii fenomenului. Cine a mai aruncat un ochi prin rugby-ul feminin, inclusiv la Ghindele noastre, a putut să constate că spiritul de luptă dreaptă, cu contacte fizice energice, nu-i neapărat dușmanul senzualității.

    Parcă nu le stă rău în ipostaze sexy canadiencelor, nu? Iar față de lipsa resurselor lor materiale mă încearcă un sentiment de-a dreptul duios. Nu atât de duios încât să cumpăr calendarul, cât timp pot admira fotografiile pe net... Dar, dacă n-au pe ce să-și exerseze placajele, m-aș oferi ca material didactic...

Niciun comentariu: